Vastuullisuus

Kohti entistä reilumpaa Fair Factorya vastuullisuus on mukana arjessamme!

400
Projektia vuodessa
3,7 M€
Liikevaihto vuonna 2023
2400 m2
Toimisto- ja tuotantotilaa

Mitä vastuullisuus meille on?

Meille vastuullisuus tarkoittaa reiluja valintoja ja reiluja tekoja. Reiluutta ihmisiä ja reiluutta ympäristöä kohtaan. Meille vastuullisuus tarkoittaa myös luovuutta ja laatua. Järjestelmällisen vastuullisuustyö on osa Fair Factoryn liiketoimintastrategian kehittämistä.

Ihmisarvoista työtä ja talouskasvua

Haluamme olla edistämässä käytäntöjä kestävään talouskasvuun. Olemme halunneet luoda työyhteisön, jossa on mukavaa ja reilu hyvä henki. Haluammekin taata työympäristön, jossa voidaan hyvin ja töitä tehdään luottamuksen ja vastuun ilmapiirissä.

Ilmastotekoja

Ilmastonmuutos on ihmiskunnan suurin haaste ja messualan on oltava mukana työssä sen vaikutuksien torjumisessa. Tässä työssä haluamme olla vahvasti mukana. Näemme, että meillä on mahdollisuus vaikuttaa kestävämpien tapahtumien järjestämiseen ja ympäristön kannalta järkevämpien valintojen tekemiseen.

Arvomme

  • Reiluus ja luovuus

  • Arvostus (henkilökuntaa, asiakkaita ja yhteistyökumppaneita kohtaan)

  • Intohimo; tehdään sydämellä

  • Suvaitsevaisuus ja tasa-arvo

Tutustu vastuullisuusraporttiin

Mitä tulemme tekemään?

Pyrkimyksenämme on viedä vastuullisuus järjestelmällisesti osaksi yhtiön strategiaa, riskinhallintaa ja kaikkea tekemistä.

Haluamme asettaa konkreettisia tavoitteita kohti entistä parempaa. Jatkuva parantaminen on päämäärämme ja olemme valmiita tekemään yrityksen arvojen mukaisia päätöksiä, vaikka se voi tarkoittaakin vähemmän lyhyen tähtäimen hyötyä.

Jatkuvan kehittämisen lisäksi yksi konkreettinen tavoitteemme lähitulevaisuudessa on hiilineutraali messuosasto, ja kuulemme mielellämme myös sinun ideoitasi ja ajatuksiasi aiheesta. Voit laittaa viestiä vaikkapa yhteydenottosivun kautta!

Ota yhteyttä

FAIR FACTORY OY

Hitsaajankatu 4 A, 5. Krs
00810 Helsinki
Puh. +358 40 831 1111

Laskutustiedot

Verkkolaskuosoite: 003720858119
Operaattori: Maventa
Välittäjän Tunnus: 003721291126

Copyright © 2024 Fair Factory Oy