Tapahtumasuunnittelu ja tapahtumatuotanto - Event Factory

Tapahtuma­tuotanto

Tapahtumatuotanto alkaa tapahtumasuunnittelusta

Tapahtumasuunnittelu mahdollistaa sen, että tapahtumastasi muodostuu toimiva kokonaisuus. Etsit sitten avaimet käteen -ratkaisua tai pienempää tapahtuman osa-alueen toteuttamista, me voimme auttaa perinteisten kasvotusten tapahtuvien tilaisuuksien järjestämisessä sekä webinaarien, virtuaali- ja hybriditapahtumien toteutuksessa!

Autamme sinua järjestämään näyttävät ja mieleenpainuvat tapahtumat osaavan joukkomme kanssa. Voimme myös tarvittaessa hoitaa puolestasi kaikki tapahtumajärjestelyt suunnittelusta toteutukseen, jolloin sinä voit vain nauttia tapahtumasta.
Pyydä tarjous » Tutustu referensseihimme »

Näin järjestät mieleenpainuvan tapahtuman

Vinkkejä virtuaalisen tapahtuman järjestämiseksi

Verkkoympäristö luo paljon uusia mahdollisuuksia tapahtumiin, mutta samalla toteutus verkossa asettaa järjestäjän uusien kysymysten eteen. Miten siis onnistua? Olemme poimineet tähän mielestämme tärkeimmät asiat, joista onnistunut verkossa toteutettu tapahtuma koostuu.

Tapahtumatuotanto tekee unelmista totta

Me teemme tapahtumastasi juuri sellaisen kuin haluat! Teemme suunnitelmallista työtä, jotta kaikki yksityiskohdat on otettu huomioon jo etukäteen. Kaikissa tapahtumasuunnittelun vaiheissa voit kääntyä nimetyn projektipäällikkösi puoleen ja sinulla on aina asiantuntija käden ulottuvilla.

Aloita suunnittelu ajoissa

Niin tapahtumien kuin messujenkin suunnittelu kannattaa aloittaa hyvissä ajoin ennen tilaisuutta, jolloin saadaan parhaiten varmistettua haluttu tapahtumapaikka ja esiintyjät. On tärkeää pohtia etukäteen tapahtuman tavoitteet ja kommunikoida ne selkeästi kaikille suunnittelusta vastaaville tahoille. Kun tapahtumasuunnitelma luodaan ajoissa, varmistetaan onnistunut kokonaisuus.

Mitä, miksi ja kenelle?

Kun luodaan tapahtumasuunnitelma, muutamia kysymyksiä, joita kannattaa pohtia suunnittelun alussa ovat mm. kenelle tapahtuma on suunnattu, mikä on tapahtuman tarkoitus, mitä tapahtumassa tehdään, onko jokin teema tai viesti, jonka ympärille tapahtuman on tarkoitus rakentua, minkälaista brändi- tai yritysilmettä siellä halutaan viestiä, minkälaisia tilavaatimuksia tapahtumalla on ja etenkin millainen budjetti tapahtumaan on käytettävissä.

Autamme mielellämme kaikissa tapahtumiin liittyvissä kysymyksissä aina sopivan tilan löytämisestä lähtien, mutta jos haluat tilaisuuteesi ainoastaan vaikkapa valokuvausseinän tai esiintymislavan, niin sekin onnistuu. Kauttamme saat tapahtuman suunnittelun, rakenteet ja oheispalvelut.

Pyydä tarjous » Tutustu referensseihimme »

ŠKODA yritystilaisuus

ŠKODA yritystilaisuus

HP vanha ylioppilastalo

HP Vanha Ylioppilastalo

Miten voimme auttaa sinua tapahtumasuunnittelussa?

Tapahtumasuunnittelu koostuu kolmesta osa-alueesta:

  • Sisällöntuotanto
  • Tekninen tuotanto
  • Kaupallinen tuotanto

Sisällöntuotanto

Tapahtumasuunnittelu aloitetaan sisällöntuotannolla: siihen kuuluvat tapahtuman idean ja tavoitteiden määrittäminen sekä tapahtumailmeen laatiminen.

Yhtenäinen tapahtuman visuaalinen ilme voi alkaa kutsuista, seurata kaikessa tapahtuman graafisessa materiaalissa tapahtumapaikalla (seinät, opasteet, tiskit, ohjelmalehtiset, jakotavara jne.), internetissä ja sosiaalisessa mediassa, päättyen palautekyselyyn tai kiitoskortteihin.

Tekninen tuotanto

Tekniseen tuotantoon kuuluvat kaikki tapahtumapaikkaan liittyvät seikat: paikan valinta, luvat, rakenteet, rakennus ja purku, tekniikka, aikataulutus jne.

Vahvan rakennusosaamisemme vuoksi tekninen tuotanto onkin meidän vahvuutemme ja tarjoamme sitä palveluna muillekin tapahtuma-alan ammattilaisille, kuten tapahtumatoimistoille.

Kaupallinen tuotanto

Kaupallinen tuotanto pitää sisällään mm. kutsuprosessin, verkkosivut, sosiaalisen median, budjetoinnin ja markkinointisuunnitelman. Halutessaan asiakas voi hoitaa kaupallisen tuotannon itse, mutta varsinkin budjetti on hyvä kommunikoida avoimesti heti suunnittelun alkuvaiheessa kaikille toimijoille.
Kysy lisää asiantuntijalta »

Fair factory logo

Instagram Linkedin

Suomen Vahvimmat logo

Copyright © 2021 Fair Factory Oy

kysy meiltä »