Myymälä­suunnittelu

Onnistunut myymäläsuunnittelu on avain lisämyyntiin, erottuvuuden paranemiseen ja houkuttelevuuteen. Erityisosaamistamme ovat erikoismyymäläkalusteet, pop-upit ja shop-in-shopit.

400
Projektia vuodessa
3,7 M€
Liikevaihto vuonna 2023
2400 m2
Toimisto- ja tuotantotilaa

Myymäläsuunnittelu ja shop-in-shop ratkaisut

Onnistunut myymäläsuunnittelu on avain lisämyyntiin, erottuvuuden paranemiseen ja houkuttelevuuteen. Erityisosaamistamme ovat erikoismyymäläkalusteet, pop-upit ja shop-in-shopit.

Hyvin suunniteltu myymäläkaluste ja myymälä lisää kiistatta myyntiä. Millainen hyvä kaluste tai tila sitten on? Se selviää, kun perehdymme yhdessä kanssanne tuotteeseen, brändiin, kohderyhmään ja kilpailutilanteeseen – siihen maailmaan ja kokonaisuuteen, johon tuotteenne sijoittuu. Tältä pohjalta pystymme suunnittelemaan erottuvan ja toimivan kalusteen tai myymälän. Vaikka kyseessä olisi pelkkä hyllyväli tai hyllypaikka,  meiltä löytyy ideoita ja referenssejä onnistuneista toteutuksista!

Laadukas ja viimeistelty myymälän sisustus luo inspiroivan ympäristön asiakkaalle.

Tutustu referensseihin

harvia myymälä

Haluamme luoda tiloja, joissa on ripaus taikaa

Modernit myymälät ja toimitilat luovat puitteet kohtaamiselle ja vuorovaikutukselle. Myymälältä odotetaan tulevaisuudessa nykyistä enemmän elämyksellisyyttä ja uusia kokemuksia. Palvelu, visuaalisuus ja yllätyksellisyys ovat tärkeitä tekijöitä, jotta kuluttaja saadaan asioimaan liikkeessä toistuvasti.

Myymälän tulee ensisijaisesti olla paikka, jossa on tilaa viihtyä ja viettää aikaa. Tällä luodaan tila ja mahdollisuus erinomaisille kohtaamisille, jotka sitouttavat asiakasta brändiin. Myymälässä voi tunnelmoida ja tutustua tuotteisiin toisella tavalla kuin kotisohvalla digitaalisesti, mutta myymälä voidaan myös suunnitella tukemaan nettikaupan palveluita.

Myymälätilan suunnittelu on meille enemmän kuin asiakaspolku, kalusteratkaisut ja valaistus. Haluamme luoda tiloja, joissa on ripaus taikaa: tiloja, jotka erottuvat ja jäävät mieleen.

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Myymäläkalusteet

Suunnittelemme ja toteutamme erikoismyymäläkalusteita tuotannossamme Vantaan Kuninkaanmäessä. Olemme toteuttaneet myymäläkalusteita makeisista maaleihin ja tiedämme, että jokaisella tuoteryhmällä on omat vaatimuksensa kalusteen toiminnallisuudelle. Pelkkä brändiä tukeva ulkonäkö ei vielä ole tarpeeksi myynnin edistäjänä! Arvostamme läheistä yhteistyötä asiakkaamme kanssa, sillä te olette omien tuotteidenne ja niiden kuluttajien parhaita asiantuntijoita. Kun perehdymme syvällisesti tuotteenne ja brändinne maailmaan pystymme luomaan kalusteita ja konsepteja, joissa tuotteenne erottuu ja myy.

Meillä on pitkä kokemus vaativista suunnittelu- ja asennustöistä myymälä- ja toimitilaympäristöissä. Asennamme kalusteita Suomessa ja Skandinavian alueella.

Pyydä tarjous

myymäläkaluste fazer
HP myymälä

Shop-in-shopit ja pop-up tilat

Shop-in-shopit ja pop-upit näemme mahdollisuutena tuottaa vahvoja elämyksiä ja se jos mikä tuo ostajan uudelleen ostoksille. Nämä tilat ovat erittäin tärkeitä brändimielikuvan luojia ja voivat auttaa löytämään uusia faneja tuotteelle. Parhaat shop-in-shopit maailmalla ovat kohteita, joihin matkustetaan vierailemaan varta vasten!

Vaikka nettiostaminen on jatkuvasti vahvistuva trendi, puoltavat fyysiset myymälätilat paikkaansa, sillä ne ovat edelleen tehokkain tapa herättää ostopäätös. Tämä toimii erityisesti silloin, kun myymäläympäristö tekee ostamisesta elämyksen. Shop-in-shop -tilaan on helppoa luoda brändin oma maailma, jossa tuotteet nousevat esiin ilman kilpailevien ärsykkeiden läheisyyttä. Toimiva tila edistää myyntiä itsessään, mutta sitä voidaan myös tehostaa monin tavoin. Esimerkiksi kohdennettu valaistus, tuotteiden mietitty esillepano ja tilan muunneltavuus sesonkien mukaan vaikuttavat tilan ja tuotteiden erottuvuuteen. Myymälään kannattaa myös harkitusti tuoda digitaalisuutta ja vaikkapa miettiä voiko tila toimia showroomina verkkokaupalle?

Pitkä kokemuksemme bränditilojen parissa antaa suunnittelullemme hyvää pohjaa, ja tiedämme millaiset ratkaisut toimivat shop-in-shopissa. Suunnittelemme ja toteutamme niin yksittäisiä tiloja, kuin monistuvia konsepteja. Kalusteet toteutamme tuotannossamme Vantaan Kuninkaanmäessä, ja asennustiimimme ovat kokeneita toimimaan vaativissa kohteissa.

Vaikuttavat POP-UP tilat

Pop-up on kaupallinen tila, jossa kuluttaja kokee brändin maailman elämyksellisesti rajattuna aikana. Se voi olla pysyvää tilaa kokeellisempi ja rohkeampi!

Pop-up -tilan suunnittelu kannattaa aloittaa tavoitteista: mitä halutaan saavuttaa? Designratkaisut tehdään näitä tavoitteita tukien. Tilan sijainnilla ja rakennuksen tyylillä on myös merkitystä haluttujen tavoitteiden saavuttamisessa. Tilan suunnittelussa mietitään tietysti ensivaikutelma ja asiakaspolku, mutta taustalla suunnittelua ohjaavat brändistrategia ja ydinviesti. Pop-upin tulee olla ajankohtainen ja autamme sinua löytämään viimeisistä trendeistä tavoitteitasi parhaiten tukevat sisustusratkaisut.

Pop-up -tilassa kannattaa visuaalisuuden lisäksi tarjota elämyksiä kaikille muillekin aisteille: äänimaailma vahvistaa haluttua tunnelmaa ja tuoksut jättävät vahvan muistijäljen. Pintojen materiaalit tuottavat tuntoaistimuksia, ja voisiko pop-up-elämykseen sisältyä joku tietty maku tai menu?

Pop-up mahdollistaa myös rohkeammat tekniset kokeilut ja uusien digitaalisten ratkaisujen hyödyntämisen. Erilaiset tapahtumista tutut elementit kuten AR, VR, älynäytöt tai selfiepisteet lisäävät elämyksellisyyttä ja erottuvuutta normaalista myymäläympäristöstä. Pop-upiin voidaan tuoda myös tapahtumallista sisältöä, kuten asiantuntijoita tai kohderyhmää kiinnostavia esiintyjiä. Tapahtumamuotoilutiimimme osaa opastaa oikeanlaisen sisällön suunnittelussa!

moccamaster myymälä

Asiakastöitämme

Asiakkaamme kertovat

FAIR FACTORY OY

Hitsaajankatu 4 A, 5. Krs
00810 Helsinki
Puh. +358 40 831 1111

Laskutustiedot

Verkkolaskuosoite: 003720858119
Operaattori: Maventa
Välittäjän Tunnus: 003721291126

Copyright © 2024 Fair Factory Oy