Toimitilasuunnittelu

Laadukas toimitilasuunnittelu ja toimiston sisustus meiltä korkealla ammattitaidolla, luovuudella ja intohimolla! Me osaamme luoda yrityksellesi arvoisensa puitteet.

400
Projektia vuodessa
3,7 M€
Liikevaihto vuonna 2023
2400 m2
Toimisto- ja tuotantotilaa

Ammattitaitoista toimitilojen suunnittelua

Laadukas toimitilasuunnittelu ja toimiston sisustus meiltä korkealla ammattitaidolla, luovuudella ja intohimolla!

Kaipaako näyttelytila, kokoushuone tai vastaanottotila päivitystä? Tukeeko toimiston sisustus ja ilme yrityksesi tarinaa? Millaisen ensivaikutelman aulanne antaa? Me osaamme luoda yrityksellesi arvoisensa puitteet.

Tutustu referensseihin

Pyydä tarjous

Edrington
toimitilat climecon

Toimistojen muutos ja joustavat tilat

Hybridityöskentely on muuttanut tapaa, jolla organisaatiot ja työntekijät kohtaavat työnsä ja toimitilojen on vastattava tähän uuteen normaaliin. Tilaa tarvitaan ehkä neliöinä vähemmän, mutta tilojen laatua ja toimintaa on mietittävä enemmän. Osa meistä nauttii erityisesti kodin viihtyisyydestä, mikä inspiroi parempiin suorituksiin. Osa taas haluaa palata toimistolle hakien sieltä työrauhaa ja keskittymistä. Joillekin toimisto on nimenomaan sosiaalisia kontakteja ja niiden kautta tulevaa energiaa. Jotta tilat toimisivat mahdollisimman monessa tilanteessa, tarvitaan erilaisia työpisteitä, kuten viihtyisää kodinomaista tilaa, hiljaista tilaa ja tilaa työskennellä yhdessä.

Toimiston sisustus on myös toiminnallisuuden suunnittelua: miten saamme tilasta erilaisissa tilanteissa joustavan? Tarvitaanko esimerkiksi liikuteltavia väliseinäratkaisuja? Millaista henkilökohtaista tilaa kaivataan? Toimitilasuunnittelutiimimme auttaa löytämään teille parhaat toiminnalliset ratkaisut. Ota rohkeasti yhteyttä, niin kartoitetaan tilanteenne!

Ota yhteyttä

Tuotantotilojen viihtyvyyssuunnittelu

Millaisissa tuotantotiloissa teillä työskennellään? Perusasiat kuten työturvallisuus ja ergonomia ovat usein mietittynä, mutta olisiko viihtyvyydessä kehitettävää? Viihtyisä työympäristö tutkitusti parantaa tuottavuutta ja työilmapiiriä, joten siihen todella kannattaa panostaa.

Hyvällä suunnittelulla paranee paitsi viihtyvyys, myös turvallisuus, kun tuomme valon ja visuaalisuuden kautta riskipaikat esiin. Tuotantotilojen suunnittelussa käyttäjälähtöisyys on tärkeää: tilan käyttäjillä on usein paras näkemys tilan toiminnasta ja ongelmakohdista. Näiden pohjalta tehty suunnittelu tuottaa tilan, johon myös käyttäjät sitoutuvat.

Pyydä tarjous

Pienen ja suuren toimiston sisustus

Hoidamme pienemmätkin kokonaisuudet tehokkaasti ja ammattitaidolla, ja saat muutokset mallinnettuina 3D-kuvina ennen projektin aloittamista. Laadimme tarpeenne mukaiset yksilölliset suunnitelmat ja kasaamme projektitiimin toimitilaprojektiinne.

Oikeat kalusteet kohteen mukaan

Toimitilasuunnittelua voidaan tehdä eri kalustevalmistajien vakiokalusteilla, mutta rakennamme myös erikoiskalusteet toimitilojenne tarpeiden mukaan: Erilaiset mittatilauskalusteet voivat olla mm. vastaanotto-, palvelu- ja baaritiskejä, sekä muita aulan kalusteita. Toteutamme kokoustilojen ja toimiston sisustuskalusteet sekä muut sisustusratkaisut, pintaremontit ja ehostukset, säilytysratkaisut, naulakkokalusteet sekä puusepän tekemät erikoiskalusteet. Toimitilojen lisäksi kalustamme julkisia tiloja ja ravintoloita. Saat meiltä myös ikkunateippaukset!

Ota yhteyttä

Anna ammattilaisen sisustaa toimistosi

Jätä toimiston sisustus meidän huoleksemme ja ota yhteyttä! Asiantuntijamme antavat toimistollesi uuden ja raikkaan ilmeen. Toimitilakalustuksia teemme koko Suomen alueella ja Skandinaviassa. Mittatilauskalustetuotantomme sijaitsee omissa tuotantotiloissamme Kuninkaanmäessä Vantaalla.

Asiakastöitämme

Asiakkaamme kertovat

Lue lisää

Miten toimitilan suunnitteluprojekti aloitetaan?

Toimitilojen suunnittelun pohjaksi tarvitaan käsitys suunnittelun tavoitteista. Siis mitä tunnelmaa ja viestiä suunnittelulla tavoitellaan, ja mitkä ovat tilan toiminnot? Esimerkiksi montako työpistettä tilaan täytyy mahtua tai halutaanko neuvottelutiloista rauhoittavia vaiko energisoivia.

Toteutuksen budjetti on tärkeä tieto suunnittelijalle. Lisäksi käynnistysvaiheessa tarvitaan mahdollisimman tarkka, mittakaavassa oleva pohjakuva tilasta. Suunnittelijan on myös välttämätöntä vierailla tilassa jo tarjousvaiheessa, näin saadaan paras mahdollinen suunnitelma, mutta myös säästytään toteutusvaiheessa kalliilta yllätyksiltä.

Mitä toimitilasisustusprojekti sisältää?

Projektin sisällöstä sovitaan aina tilaajan kanssa tapauskohtaisesti. Keveimmillään projekti sisältää ideoinnin, pohjasuunnitelman ja ehdotuksia väreistä, materiaaleista ja kalusteista. Kokonaisprojekti- vaikkapa ravintolasisustus – sisältää tarkat suunnitelmat tiloista kiintokalusteisiin, valaistussuunnitelmat, huonekortit, rakennuspiirustukset ja työkuvat tarjouslaskentaan

FAIR FACTORY OY

Hitsaajankatu 4 A, 5. Krs
00810 Helsinki
Puh. +358 40 831 1111

Laskutustiedot

Verkkolaskuosoite: 003720858119
Operaattori: Maventa
Välittäjän Tunnus: 003721291126

Copyright © 2024 Fair Factory Oy