Toimitilasuunnittelu | Toimiston sisustus - Fair Factory

Toimitilasuunnittelu

Ammattitaitoista toimitilojen suunnittelua

Laadukas toimitilasuunnittelu ja toimiston sisustus meiltä korkealla ammattitaidolla, luovuudella ja intohimolla!

Kaipaako näyttelytila, kokoushuone tai vastaanottotila päivitystä? Tukeeko toimiston sisustus ja ilme yrityksesi tarinaa? Millaisen ensivaikutelman aulanne antaa? Me osaamme luoda yrityksellesi arvoisensa puitteet.

Pyydä tarjous » Tutustu referensseihimme »

Toimistojen muutos ja joustavat tilat

Uskomme, että etätyötä tehdään myös tulevaisuudessa ja toimitilojen on vastattava tähän uuteen normaaliin. Tilaa tarvitaan ehkä neliöinä vähemmän, mutta tilojen laatua ja toimintaa on mietittävä enemmän. Osa meistä nauttii erityisesti kodin viihtyisyydestä, mikä inspiroi parempiin suorituksiin. Osa taas haluaa palata toimistolle hakien sieltä työrauhaa ja keskittymistä. Joillekin toimisto on nimenomaan sosiaalisia kontakteja ja niiden kautta tulevaa energiaa. Jotta tilat toimisivat mahdollisimman monessa tilanteessa, tarvitaan erilaisia työpisteitä, kuten viihtyisää kodinomaista tilaa, hiljaista tilaa ja tilaa työskennellä yhdessä.

Toimiston sisustus on myös toiminnallisuuden suunnittelua: miten saamme tilasta erilaisissa tilanteissa joustavan? Tarvitaanko esimerkiksi liikuteltavia väliseinäratkaisuja? Millaista henkilökohtaista tilaa kaivataan? Toimitilasuunnittelutiimimme auttaa löytämään teille parhaat toiminnalliset ratkaisut. Ota rohkeasti yhteyttä, niin kartoitetaan tilanteenne!

joustavat toimitilat

toimitilat

Tuotantotilojen viihtyvyyssuunnittelu

Millaisissa tuotantotiloissa teillä työskennellään? Perusasiat kuten työturvallisuus ja ergonomia ovat usein mietittynä, mutta olisiko viihtyvyydessä kehitettävää? Viihtyisä työympäristö tutkitusti parantaa tuottavuutta ja työilmapiiriä, joten siihen todella kannattaa panostaa. Hyvällä suunnittelulla paranee paitsi viihtyvyys myös turvallisuus, kun tuomme valon ja visuaalisuuden kautta riskipaikat esiin. Tuotantotilojen suunnittelussa käyttäjälähtöisyys on tärkeää: tilan käyttäjillä on usein paras näkemys tilan toiminnasta ja ongelmakohdista. Näiden pohjalta tehty suunnittelu tuottaa tilan, johon myös käyttäjät sitoutuvat.

 

Toimitilasuunnittelu Mundipharma innohuone

Toimitilan vaikutus työpaikan ilmapiiriin

Viihtyisät toimitilat lisäävät tutkitusti työhyvinvointia. Parantunut ergonomia ja innovatiivisuuteen kannustavat tilat vaikuttavat suoraan yrityksen tulokseen. Toimitilasuunnittelu onkin ajateltua tärkeämpi osa yrityskulttuurin rakentamista. Minkälaista tarinaa ja tunnelmaa yrityksen aula, toimitilat ja kokoushuoneet kertovat vierailijalle? Ne viestivät hänelle jotain joka tapauksessa. Siksi toimitilaratkaisuja on hyvä aika-ajoin pohtia ja miettiä mikä piristäisi toimiston sisustusta ja kokoushuoneita.

Pyydä tarjous »

Bränditilat ja opasteet

Toimiston sisustus on merkittävämpi asia kuin moni ajattelee. Esimerkiksi aulan sisustus vaikuttaa siihen, millaisen ensivaikutelman vierailija toimistosta saa. Mutta mitä tapahtuu ennen kuin vieraanne saapuu aulaan?

Opastus unohtuu usein bränditilojen suunnittelussa, itsehän toki osaamme liikkua tutussa ympäristössä, vaikka silmät kiinni. Asiakkaan polku pysäköintitiloista vastaanottoon on tärkeä mielikuvan luoja, ja huono opastus aiheuttaa helposti negatiivisia tunteita. Olemme varmasti jokainen olleet tilanteessa, jossa myöhästymme sovitusta tapaamisesta, koska emme löydä oikeaa ovea tai reittiä, ja silloin kohtaaminen alkaa helposti kireässä tunnelmassa hikeä otsalta pyyhkien. Toimitilasuunnittelussa huomioimme aina opastuksen. Yhdessä yhteistyökumppanimme kanssa rakennamme myös älyopasteisiin pohjautuvia opastejärjestelmiä sekä toimitilojen sisälle että ulkopuolelle.

Bränditiloina ajattelemme niitä toimistonne alueita, joissa kohtaatte asiakkaita ja yhteistyökumppaneita. Näitä ovat aulat, neuvottelutilat ja näyttelytilat, unohtamatta mahdollisia saapumiseen käytettäviä reittejä ja ulkotiloja.

 

Hyvin suunnitellut tilat voivat parhaimmillaan kertoa yrityksenne ja tuotteenne tarinaa vaikuttavasti, ja samalla luoda inspiroivat sekä viihtyisät puitteet yhteisille kohtaamisille. Pyydä meidät kartoituskäynnille, ja autamme luomaan bränditilat, jotka tukevat tavoitteitanne!

ota yhteyttä »

Pienen ja suuren toimiston sisustus

Hoidamme pienemmätkin kokonaisuudet tehokkaasti ja ammattitaidolla, ja saat muutokset mallinnettuina 3D-kuvina ennen projektin aloittamista. Laadimme tarpeenne mukaiset yksilölliset suunnitelmat ja kasaamme projektitiimin toimitilaprojektiinne.

Oikeat kalusteet kohteen mukaan

Toimitilasuunnittelua voidaan tehdä eri kalustevalmistajien vakiokalusteilla, mutta rakennamme myös erikoiskalusteet toimitilojenne tarpeiden mukaan: Erilaiset mittatilauskalusteet voivat olla mm. vastaanotto-, palvelu- ja baaritiskejä sekä muita aulan kalusteita. Toteutamme kokoustilojen ja toimiston sisustuskalusteet sekä muut sisustusratkaisut, pintaremontit ja ehostukset, säilytysratkaisut, naulakkokalusteet ynnä muut puusepän tekemät erikoiskalusteet. Toimitilojen lisäksi kalustamme julkisia tiloja ja ravintoloita. Saat meiltä myös ikkunateippaukset!

 

Kattava toimialue

Toimitilakalustuksia teemme koko Suomen alueella ja Skandinaviassa. Mittatilauskalustetuotantomme sijaitsee omissa tuotantotiloissamme Roihupellossa Helsingissä.

Anna ammattilaisen sisustaa toimistosi

Jätä toimiston sisustus meidän huoleksemme ja ota yhteyttä! Asiantuntijamme antavat toimistollesi uuden ja raikkaan ilmeen.

Pyydä tarjous » Tutustu referensseihimme »


Asiakastöitämme

mundipharma toimitilasuunnittelu

Mundipharma

toimitilat climecon

Climecon showroom

Fair factory logo

Ota yhteyttä

Suomen Vahvimmat logo

Copyright © 2023 Fair Factory Oy

kysy meiltä »