Toimitilasuunnittelu | Toimiston sisustus - Fair Factory

Toimitilasuunnittelu

Ammattitaitoista toimitilojen suunnittelua

Laadukas toimitilasuunnittelu ja toimiston sisustus meiltä korkealla ammattitaidolla, luovuudella ja intohimolla!

Kaipaako näyttelytila, kokoushuone tai vastaanottotila päivitystä? Tukeeko toimiston sisustus ja ilme yrityksesi tarinaa? Millaisen ensivaikutelman aulanne antaa? Me osaamme luoda yrityksellesi arvoisensa puitteet.

Pyydä tarjous »

Toimitilan vaikutus työpaikan ilmapiiriin

Viihtyisät toimitilat lisäävät tutkitusti työhyvinvointia. Parantunut ergonomia ja innovatiivisuuteen kannustavat tilat vaikuttavat suoraan yrityksen tulokseen. Toimitilasuunnittelu onkin ajateltua tärkeämpi osa yrityskulttuurin rakentamista. Minkälaista tarinaa ja tunnelmaa yrityksen aula, toimitilat ja kokoushuoneet kertovat vierailijalle? Ne viestivät hänelle jotain joka tapauksessa, ja siksi toimitilaratkaisuita on hyvä aika-ajoin pohtia ja piristää harmaantuneita toimistun sisustus ja  kokoushuoneita.

Toimitilasuunnittelu Mundipharma innohuone

HP demohuone

Toimiston sisustus on yllättävän suuri tekijä

Toimiston sisustus on merkittävämpi asia kuin moni ajattelee. Esimerkiksi aulan sisustus vaikuttaa siihen, millaisen ensivaikutelman toimisto antaa. Me teemme siitä juuri teidän tarpeitanne vastaavan, inspiroivan ja viihtyisän.

Pienen ja suuren toimiston sisustus

Hoidamme pienemmätkin kokonaisuudet tehokkaasti ja ammattitaidolla, ja saat muutokset mallinnettuina 3D-kuvina ennen projektin aloittamista. Laadimme tarpeenne mukaiset yksilölliset suunnitelmat ja kasaamme projektitiimin toimitilaprojektiinne.

Tutustu referensseihin »

Oikeat kalusteet kohteen mukaan

Toimitilasuunnittelua voidaan tehdä eri kalustevalmistajien vakiokalusteilla, mutta rakennamme myös erikoiskalusteet toimitilojenne tarpeiden mukaan: Erilaiset mittatilauskalusteet voivat olla mm. vastaanotto-, palvelu- ja baaritiskejä sekä muita aulan kalusteita. Toteutamme kokoustilojen ja toimiston sisustus kalusteet sekä muut sisustusratkaisut, pintaremontit ja ehostukset, säilytysratkaisut, naulakkokalusteet ynnä muut puusepän tekemät erikoiskalusteet. Toimitilojen lisäksi kalustamme julkisia tiloja ja ravintoloita. Saat meiltä myös ikkunateippaukset!

Kattava toimialue

Toimitilakalustuksia teemme koko Suomen alueella ja Skandinaviassa. Mittatilauskalustetuotantomme sijaitsee omissa tuotantotiloissamme Roihupellossa Helsingissä.

Toimiston sisustaminen ammattilaisen toimesta

Jätä toimiston sisustus meidän huoleksemme ja ota yhteyttä! Asiantuntijamme antavat toimistollesi uuden ja raikkaan ilmeen.

Pyydä tarjous »


Asiakastöitämme

mundipharma toimitilasuunnittelu

Mundipharma

toimitilat climecon

Climecon showroom

Fair factory logo

Ota yhteyttä

Suomen Vahvimmat logo

Copyright © 2021 Fair Factory Oy

kysy meiltä »