Yritys - Fair Factory

Fair Factory Oy

TEEMME TÖITÄ YHTEISEN PÄÄMÄÄRÄN, ASIAKKAAN MENESTYKSEN, PUOLESTA

Fair Factory Oy on vuonna 2007 perustettu suomalainen yritys, joka suunnittelee ja rakentaa messuosastoja, kiertueita, pop-up- ja näyttelytiloja sekä yritystilaisuuksia Suomessa ja Euroopassa.

Olemme joustavia, ja teemme tapahtumajärjestelyt sinulle mahdollisimman helpoksi. Projektipäällikkömme koordinoivat halutessasi kaikki yksityiskohdat kutsusta kiitoskortteihin, ja oman tuotantomme puusepät takaavat laadukkaan lopputuloksen, aina aikataulussa. Asiakkaanamme voit itse ilmaantua paikalle vaikka vasta juuri ennen kuin ovat aukeavat yleisölle!

Design-tiimimme yhdistää luovuuden ja kaupallisuuden oivaltaviksi suunnitelmiksi, jotka tukevat viestiäsi ja tavoitteitasi. Tuotannon ja suunnittelijoiden saumaton yhteistyö tuo myös kustannustehokkuutta projekteihin.

Suunnittelupalvelumme sisältää 3D-kuvat, rakennepiirustukset ja erilaiset graafiset työt, kuten esitteet ja kutsut. Tuotantomme toteuttaa tapahtumarakenteet ja -kalusteet sekä hoitaa tapahtuman logistiikan, rakennuksen ja purun. Järjestämme myös tarvittavan tekniikan, kuten valaistuksen ja AV-laitteistot.

Omista 1500 m2:n tuotantotiloistamme Helsingin Roihupellossa löytyy sekä puusepänverstas että kalustemaalaamo. Tila toimii logistiikkakeskuksenamme, josta kalustomme kuljettaa päivittäin asiakkaidemme lähetyksiä Suomeen ja ulkomaille.

Fair Factoryn liikevaihto vuonna 2020 oli 1,7 miljoonaa euroa, ja meillä on paras AAA-luottoluokitus. Työllistämme 14 vakituista työntekijää ja yhteensä meillä on vuosittain noin 250 projektia.

Mukavalla ja palveluhenkisellä työporukallamme on reilu ja joustava meininki. Teemme kaikki töitä yhteisen päämäärän, asiakkaan menestyksen, puolesta!

 

Nicorette asennut

250

Projektia
vuodessa

1700 M²

Tuotanto-
ja toimistotilaa

1,7 M€

Liikevaihto
vuonna 2020

AAA

Paras
luottoluokitus

Fair factory logo

Ota yhteyttä

Suomen Vahvimmat logo

Copyright © 2023 Fair Factory Oy

kysy meiltä »