Heippa vaan 2019 ja tervetuloa 2020!

400
Projektia vuodessa
3,7 M€
Liikevaihto vuonna 2023
2400 m2
Toimisto- ja tuotantotilaa

Aurinkoista alkuvuotta! Tänään aurinko paistoi ja keli näytti melkein keväiseltä, kun täällä Etelä-Suomessa ei lunta ole ripaustakaan. Alkaneeseen vuoteen on ehtinyt jo mahtua paljon pöhinää, mutta ajattelin tehdä vuoden ensimmäiseen blogiin pikakelauksen viime vuoden tapahtumiin ja fiiliksiin.

Vuoteen 2019 kuului viitisensataa erilaista projektia. Vaikka moni tuntee meidät ensisijaisesti messurakentajana, niin tosiasiassa teemme todella paljon erilaisia suunnittelu- ja rakennusprojekteja. Vai mitä näistä sanotte?

– Messuosastoja
– Messujen kokonaisurakointeja
– Tapahtumatuotantoja
– Toimistojen sisustusprojekteja
– Myymälöiden uudistusprojekteja
– Myymäläkalusteita
– Promootiokalusteita
– Mittatilauskalusteita
– Kesäurheilutapahtumia
– Talviurheilutapahtumia
– Kiertueita

Viime vuonna julkaisimme uudet nettisivut, jotka ovatkin tavoittaneet mukavasti uusia kävijöitä ja blogiinkin on ehtinyt ilmestyä 11 uutta artikkelia sen julkaisemisen jälkeen huhtikuussa. Suosituin blogiartikkelimme oli muuten Habitaren TOP3-poiminnat, oletko samaa mieltä?

Loppuvuodesta saimme myös uuden työkaverin Mikosta, joka tuli kanssani pyörittämään tapahtumayksikköä ja siten vahvistamaan tapahtumaosaamistamme. Mikolla on todella monipuolinen tapahtuma-alan kokemus jo pian 20 vuoden ajalta ja hänen erityisosaamistaan ovat tapahtumien konseptointi, urheilutapahtumat sekä sponsorointi ja tapahtumamarkkinointi:

– ”On ollut tosi kivaa aloittaa työt Fair Factoryllä ja meillä on upea idearikas tiimi, jonka kanssa odotan innolla pääseväni toteuttamaan paljon erilaisia tapahtumia.

Erityisen innostunut olen keväällä tapahtuvasta lanseerauksestamme, josta kuulette varmasti lähempänä lisää!” sanoo Mikko.

Jos mieleesi pulpahtaa mitään tapahtumiin liittyvää, niin Mikon saa kiinni sähköpostiosoitteella mikko.kittela@fairfactory.fi!

Nytpä haluaisimme kuulla, minkälaisista asioista te nettisivuilla ja blogissa vierailevat kävijämme tahtoisitte lukea enemmän tai kaipaisivatko nettisivumme lisätietoa jostakin aihealueesta?

Facebook-sivullamme on muuten yhä käynnissä kilpailu: arvomme 2 kpl tähtihuopia kaikkien tykkääjiemme kesken, kunhan sivumme saavuttaa tuhannen tykkääjän rajapyykin. Kannattaa osallistua ja tykätä sivustamme, montaa tykkäystä ei enää puutu. ?

Iloista vuotta 2020, toivottavasti tavataan messuilla ja tapahtumissa!

Aurinkoisin terkuin Tuulia Fair Factorylta


Tutustu muihin artikkeleihin

Katso kaikki artikkelit

FAIR FACTORY OY

Hitsaajankatu 4 A, 5. Krs
00810 Helsinki
Puh. +358 40 831 1111

Laskutustiedot

Verkkolaskuosoite: 003720858119
Operaattori: Maventa
Välittäjän Tunnus: 003721291126

Copyright © 2024 Fair Factory Oy