Habitaren TOP3-poiminnat

Tervehdys Habitaresta!

Habitare on käynnistynyt tämän viikon keskiviikkona ja olemme rakentaneet sinne jälleen monia ihan mahtavia messuosastoja, iso kiitos asiakkaillemme siitä. ? Näytteilleasettajia ja osastoja tuntuu tänä vuonna olevan tosi paljon, ja sisustuksesta, huonekaluista ja designista innostuneelle kävijälle löytyy messuilta varmasti paljon nähtävää.

 

Mitä Habitaresta erityisesti jäi mieleen? Tässä poimimamme TOP3-lista:

1. Talventörröttäjät ja artisokat maljakkoon!
Nyt on selvästi supertrendikästä kerätä heinät ja muut talventörröttäjät maljakkoon. Kuivakukkia, pampaheinää ja rouheita artisokan kukintoja näkyi monella osastolla. Viljojen tähkät, höyhenheinät, kuuruoho ja puuvillan oksat olivat hauskoja yksityiskohtia, joita voi kokeilla omankin lipaston päälle. Jos ei löydy maljakkoa, niin ne voi ripustaa naulaan roikkumaan, kiepauttaa kranssille tai roikottaa vaikka katosta. Mikä hauskinta, näitä voi kasvattaa itse tai poimia pihalta!

2. Kalsaribeigen voittokulku jatkuu
Mummoalushousut ovat kuuminta hottia paitsi jalassa, myös seinällä… Kalsaribeigeä ja muita murrettuja maanläheisiä värejä näkyi paljon. Hot or not? No, ruokapöytäkeskusteluissa voidaan puhua vaikka punasaven ja korallin taitetuista sävyistä. ?

3. Luonnollisuus kunniaan
Luonnonmukaisuus, puupinnat ja puun luonnolliset sävyt, pehmeät kaarevat muodot ja samoin pehmeät tekstiilit sekä maanläheisyys ja kivisävyt nousivat Habitaressa näkyvästi esille. Orgaanisuus, ekologisuus, kierrätys ja eettisyys on nyt pop ja hyvä niin – ympäristötietoinen sisustaminen ei ole koskaan näyttänyt yhtä kauniilta.

Näitä ja paljon, paljon muita ideoita kannattaa ehdottomasti poiketa katsomaan paikan päälle Messukeskukseen; messut ovat auki sunnuntaihin klo 18 asti. Jos ehdit jo itse kurkkaamaan messuille, niin mitä pidit tämän vuoden tarjonnasta ja mitä jäi mieleen erityisesti?

Alla muutama esimerkki rakentamistamme tämän vuoden messuosastoista:

Jos messuosallistuminen on sinun yrityksellesi ajankohtaista, niin älä epäröi ottaa meihin yhteyttä. Meiltä saa apua, neuvoa ja tukea messuprojektin kokonaisvaltaiseen hoitamiseen – ja tietysti myös niitä messuosastoja avaimet käteen -periaatteella.

Edellisen blogipostauksen yhteydessä järjestimme kilpailun, jossa oli palkintona kaksi lippua Habitareen. Onnetar on arponut voittajaksi Laura Lappalaisen. Onnea!

Terveisin Tuulia Fair Factorylta


Tutustu muihin artikkeleihin

Katso kaikki artikkelit

FAIR FACTORY OY

Hitsaajankatu 4 A, 5. Krs
00810 Helsinki
Puh. +358 40 831 1111

Laskutustiedot

Verkkolaskuosoite: 003720858119
Operaattori: Maventa
Välittäjän Tunnus: 003721291126

Copyright © 2024 Fair Factory Oy