Yritystilaisuus

Saat meiltä kokonaisvaltaista tapahtumapalvelua, pelkkää teknistä tuotantoa tai yksittäisiä rakenteita – laadukkaat ja yksilölliset tuotteemme auttavat asiakkaitamme erottumaan!

400
Projektia vuodessa
3,7 M€
Liikevaihto vuonna 2023
2400 m2
Toimisto- ja tuotantotilaa

Mitä webinaarilla tarkoitetaan?

Webinaari on tapahtuma, johon sekä yleisö että esiintyjät liittyvät omalta päätelaitteeltaan sijainnista riippumatta seuraamaan reaaliaikaisesti tapahtuvaa suoratoistoa eli striimausta. Usein webinaarista tehdään myös tallenne myöhempää katselua varten tai kirjallinen yhteenveto sisällöstä, joka toimii muistin tukena esimerkiksi koulutustilanteessa.

 

omen by hp yritystilaisuus
banner etusivu

Webinaarin järjestäminen on nopeaa ja helppoa

Webinaarit eivät yleensä ole laadultaan televisio-ohjelmien kaltaisia, ja ne voidaan toteuttaa helposti ja kustannustehokkaasti vaikkapa yhden kameran tekniikalla. Äänentoistoa varten on hyvä varata vastaanottopäässä kuulokkeet tai kaiuttimet, mutta videokameraa tai mikrofonia ei peruswebinaarin seuraamiseen tarvita. Webinaari on toimiva tapa tuottaa tietoa jakava tapahtuma nopeasti ja kevyesti.

Teknisesti webinaarit toteutetaan yleensä joko nettipohjaisina tai alustaohjelman kautta. Olemme huomanneet, että nettipohjainen ratkaisu, joka ei vaadi esimerkiksi ohjelmiston lataamista ja asentamista, on yleensä käyttäjäystävällisin tapa toteuttaa webinaari.

Suunnittele webinaarin sisältö huolellisesti

Webinaarin suunnittelu kannattaa aloittaa sisällöstä ja samoilla kysymyksillä kuin mikä tahansa tapahtuma: mitä halutaan kertoa ja kenelle. Kaikkea suunniteltua sisältöä on syytä peilata näihin kysymyksiin. Kuten kaikki verkkotapahtumat myös webinaari vaatii tiivistä rakennetta osallistujien mielenkiinnon ylläpitämiseksi.

Autamme sinua löytämään oikeat työkalut ja alustat, kun haluat järjestää nykyisille ja tuleville asiakkaillesi vaikkapa koulutusta, infotilaisuuksia, markkinointia, lanseerauksia tai myyntiä koskevia webinaareja. Oli tapahtumasi pieni tai suuri, tuottajamme vastaavat mielellään kysymyksiisi ja ovat käytettävissäsi kaikissa asioissa.

Tutustu referensseihimme »

Pyydä tarjous »

banner etusivu

Asiakkaamme kertovat

FAIR FACTORY OY

Hitsaajankatu 4 A, 5. Krs
00810 Helsinki
Puh. +358 40 831 1111

Laskutustiedot

Verkkolaskuosoite: 003720858119
Operaattori: Maventa
Välittäjän Tunnus: 003721291126

Copyright © 2024 Fair Factory Oy