Voita ämpärillinen karkkia! - Fair Factory

Voita ämpärillinen karkkia!

Ennen kuin kirmaamme kesälaitumille, päätimme järjestää kaikkien Facebook-tykkääjiemme kesken makean kesäkisan: arvomme kaikkien fb-sivustamme sekä karkkiarvontajulkaisustamme tykkääjien kesken ämpärillisen karkkia! Ja nyt ei puhuta mistään hiekkalaatikkoleikkeihin sopivasta pikkuämpärillisestä, vaan rehellisestä 10 litran saavista, johon mahtuu noin 7,5 kiloa karkkia. Joten jos et ole vielä peukuttanut meitä Facebookissa, niin kannattaa tehdä se viimeistään nyt. Klikkaa itsesi oikeaan osoitteeseen TÄSTÄ. ? Palkinto arvotaan ja lähetetään voittajalle perjantaina 12.7.2019, eli vielä on hyvin aikaa osallistua.

 

Kesän jälkeen meiltä on tulossa paljon uutta: alamme tarjota yrityksille mm. räätälöityjä workshoppeja, joissa toimimme fasilitaattorina messujen ja tapahtumien ideoinnissa ja suunnittelussa, autamme kaivamaan tapahtuman ydinsanoman ja pääviestin informaatiotulvan seasta sekä coachaamme henkilökuntaa toimimaan fiksummin tapahtumissa, jolloin päästään tavoitteisiin varmemmin. Avaamme syksymmällä webshopin, josta koulutuksen voi käydä hankkimassa. Tästä lisäinfoa kesän jälkeen.

 

Jos jokin lähestyvä tapahtuma tai messut mietityttävät vielä ennen lomakauden alkua, niin nyt kannattaa ottaa yhteyttä pikapuoliin. Nettisivuiltamme löytyy hieman hintatietoa ja vinkkejä messuille ja tapahtumiin, joten ne kannattaa myös lukaista. Syksymmällä jatketaan blogin haastatteluosioilla (luithan jo edellisen?), käsiteltävistä aiheista ja haastateltavista voi esittää toiveita vaikka kommentoimalla tähän blogiin tai lähettämällä sähköpostia info@fairfactory.fi.

 

Fair Factoryn toimisto kesälomailee 15.7.-4.8., joten palaamme työpöytiemme ääreen jälleen elokuussa akut täynnä aurinkoenergiaa. Haluan toivottaa rentouttavaa kesää kaikille asiakkaille, yhteistyökumppaneille, tutuille ja tuntemattomille blogin seuraajille! Kiitos teille kaikille <3

 

Kesäterveisin Tuulia Fair Factorylta

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Fair factory logo

Ota yhteyttä

Suomen Vahvimmat logo

Copyright © 2023 Fair Factory Oy

kysy meiltä »