Voihan koronavirus!

400
Projektia vuodessa
3,7 M€
Liikevaihto vuonna 2023
2400 m2
Toimisto- ja tuotantotilaa

Monet tämän vuoden messut ja tapahtumat on peruttu koronavirusepidemian takia, perumisten sarjan aloitti viime viikolla Tampereen Lääkäripäivät. Meillä melkein olikin kuorma-auto jo pakattu valmiiksi ja tietysti kaikki messuosastot oli kokoamista vaille valmisteltu, mutta kuinkas sitten kävikään…

Ihmisten terveys ja turvallisuus on kaikkein tärkeintä, mutta taloudellinen puolikin kiinnostaa: jos messuosaston tilaajana mietit, miten tässä tilanteessa tulisi toimia ja miten maksupolitiikka tällaisessa tilanteessa menee, niin messu- ja somistusalan liiton toimitusehtojen mukaisesti peruutuksen sattuessa laskutetaan vain peruutushetkeen mennessä tehdystä työstä. Eli ihan kaikki ei mene kankkulan kaivoon.

Seuraavien viikkojen ja mahdollisesti kuukausien ajan moni tapahtuma toteutetaan etäyhteydellä virtuaalisesti, ja meille kannattaakin olla yhteydessä, jos kaipaa apua tällaisen toteutuksessa.

Vaikka messuja ja tapahtumia on peruttu, me teemme yhä toimistojen, showroomien ja liiketilojen sisustushommia avaimet käteen -periaatteella. Tällä hetkellä myös lyhyemmät toimitusajat onnistuvat ja etätyömahdollisuuden tyhjentäessä toimiston työntekijöistä, me pääsemme heti hommiin. Projektinhallinta sekä tapaamiset voidaan hoitaa näppärästi etänä! Jos toimistolla neukkari kaipaa freesausta, seinät maalausta tai vaikkapa vastaanottotiski uusimista, ota meihin yhteyttä info@fairfactory.fi tai soittele +358 40 831 1111 ?

Mundipharma

Mutta jos keskitytään positiivisiin puoliin, niin turhan työmatkareissaamisen jäädessä väliin ja tapaamisten vaihtuminen etäyhteyksiin säästää kullanarvoista työaikaa ja mikäpä olisi nyt parempaa, kun loppuvuoden messujen ja tapahtumien suunnittelun aloittaminen. Kerrankin löytyy aikaa huolellisen markkinointisuunnitelman tekemiseen ja ideapalaverin järjestämiseen: workshopin järjestäminen etänä vaatii kekseliäisyyttä, mutta uudet toimintatavat saattavat saada aikaan ennennäkemättömiä ideoita? Etäideoinnissa jokainen voi olla omalla kotitoimistollaan mukavissa verkkareissaan ja katsoa edessä olevia asioita hieman erilaisesta vinkkelistä kuin tavallisena arkena toimistolla.

Nyt kun moni tapahtuma siirtyy syksymmälle, niin jännityksellä odotankin minkälaista ilotulitusta loppuvuodesta tullaan näkemään, ainakin normaalisti vuotta rytmittävien messujen puuttuminen keväältä saattaa lisätä paitsi kävijöiden, myös näytteilleasettajien messuintoa. Messukiireitä loppuvuodelle toivotaan!

Koronavirusepidemiasta johtuva kevään messujen ja tapahtumien peruuntuminen aiheuttaa toimistollamme jonkin verran hiljenemistä ja poissaoloja: 31.3.2020 alkaen toivomme kaikki yhteydenotot sähköpostiosoitteen info@fairfactory.fi tai puhelinnumeron +358 40 831 1111 kautta, jolloin päivystäjämme pääsee vastaamaan viesteihin ja tiedusteluihin mahdollisimman nopeasti.

Pysykää terveinä!

Terkuin Tuulia Fair Factorylta


Tutustu muihin artikkeleihin

Katso kaikki artikkelit

FAIR FACTORY OY

Hitsaajankatu 4 A, 5. Krs
00810 Helsinki
Puh. +358 40 831 1111

Laskutustiedot

Verkkolaskuosoite: 003720858119
Operaattori: Maventa
Välittäjän Tunnus: 003721291126

Copyright © 2024 Fair Factory Oy