Uusia ideoita ja toimintaa - Fair Factory

Uusia ideoita ja toimintaa

Tervehdys!

Vaikka koronavirus on kurittanut kovalla kädellä messu- ja tapahtuma-alaa viime kuukaudet, me emme suinkaan ole jääneet lepäämään laakereillemme, vaan kaikessa nettihiljaisuudessa olemme hyödyntäneet tätä ennenkokematonta ajanjaksoa kehittämällä uusia ideoita ja toimintaa. Näppikset sauhuten ja puhelimet kuumina työryhmämme omilta etätyöpisteiltään on suoltanut ideaa toisensa perään. Erilainen aika on herättänyt uusia tapoja lähestyä tuttuja asioita ja innovointia on päästy tekemään täysin uudella vaihteella. Siitä tuloksena olemme kehittäneet uusia tuotteita, palveluita ja toimintamalleja! Aivan kaikkea en heti kättelyssä paljasta, mutta paljon uutta ja mielenkiintoista on tulossa – kannattaa siis pysyä kuulolla jatkossakin. ?

Koronaviruksen inspiroimina (jos niin voi sanoa?) kehitimme oman Covid19-tuotesarjan, johon olemme suunnitelleet mm. käsidesiautomaatteja, suojausratkaisuita toimistoille ja vastaanottotiskeille, lattiamerkintätuotteita sekä kotitoimistoillekin loistavasti sopivia kevyitä ja pieneen tilaan mahtuvia videoneuvotteluseiniä (esimerkkikuva alla) – kaikki yksilölliset uutuustuotteemme saa muuten täysin oman yrityksen ilmeellä värejä ja logoja myöten. Julkaisemme tuote-esitteemme vielä kesäkuun aikana, mutta jos et millään jaksaisi odottaa, lisätietoa ja tilauksia pääsee tekemään sähköpostitse info@fairfactory.fi tai kilauttamalla puhelinnumeroon 040 831 1111.

 

Tapahtumapuolella olemme löytäneet loistavia yhteistyökumppaneita virtuaali- ja erilaisten etäyhteyksin järjestettävien tapahtumien tekniseen toteutukseen. Nyt meillä on hallussa perinteisten kasvotusten tapahtuvien tapahtumien lisäksi sekä virtuaaliset tapahtumat, joissa seikkaillaan 3D-maailmassa virtuaalihahmoilla, että jo tutummaksi käyneet webinaarit ja autamme mielellämme asiakkaitamme myös etätapahtumien järjestämisessä ja oikeanlaisen toteutustavan valinnassa. Kehitämme tapahtumaliiketoimintaamme edelleen, joten jos sinulta liikenee pari minuuttia, auta meitä kehitystyössä osallistumalla tutkimukseemme: https://fi.surveymonkey.com/r/8QXKDXF

 

Eikä siinä vielä kaikki! Olimme mukana perustamassa Tapahtumateollisuus ry:tä, jonka tavoitteena on edistää tapahtumaelinkeinojen toimintaedellytyksiä sekä toimia tapahtumien vaikuttavimpana puolestapuhujana yhteiskunnallisessa keskustelussa ja päätöksenteossa. Perustamiskokous järjestettiin eilen 10.6.2020 ja lisää aiheesta voit lukea klikkaamalla TÄSTÄ.

 

 

Viime kuukausina olemme keskittyneet toimitilojen ja myymälätilojen uudistusprojekteihin, joiden tuloksia esittelemme lähitulevaisuudessa kuvien kera täällä nettisivuillamme. Ennen kesälaitumille kirmaamista kannattaa vielä osallistua kesäkisaamme kommentoimalla tätä julkaisua joko täällä blogissa tai Facebookissa – arvomme kommentoijien kesken yhden grillivälinestin ja yhden puutarhavälinesetin, joten kerro kumman ottaisit jos arpaonni osuu kohdallesi.

 

Aurinkoista kesäkuuta, toivottavasti kohtapuoliin nähdään taas tapahtumissa ja messuilla ?

 

Terkuin Tuulia Fair Factorylta

 

2 thoughts on “Uusia ideoita ja toimintaa

  1. Uusissa erilaisissa tilanteissa voi löytyä hyviä uusia ideoita ja ratkaisuja!

    Mukana grillivälinesetin arvonnassa. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Fair factory logo

Ota yhteyttä

Suomen Vahvimmat logo

Copyright © 2023 Fair Factory Oy

kysy meiltä »