Toimitilasuunnittelu on nyt ajankohtaista!

TOIMITILASUUNNITTELU ON NYT AJANKOHTAISTA

Moni tuntee Fair Factoryn pelkästään messurakentajana, mutta mepä tehdään paljon muutakin. Ajattelin tuoda täällä blogissa esiin näitä muita, vähän vähemmän tunnettuja osa-alueita aina tilaisuuden tullen ja mikäs sen parempaa, jos voin liittää esittelyyn jonkun ajankohtaisen tarjouksen. Aloitetaan sarja toimitilasuunnittelulla, josta myös hyvä tarjous jutun lopussa!

toimitilat climecon

 

Työympäristön vaikutusta työhyvinvointiin ei voi kiistää kukaan: ankeaan ja nuhjuiseen toimistoon on kurja mennä inspiroitumaan, ja jos toimitilan sisustus alkaa olla keski-ikäisempi kuin tilassa työskentelevät ihmiset, niin on vihoviimeinen aika toimia.

Toimitilojen uudistaminen voi herättää pelkoa ja epävarmuutta: työntekijöiden pahimpana pelkona on monesti ajatus avokonttoriin siirtymisestä ja rahakirstun vartijoita huolettaa mikäs muu kuin rahan meno. Vaihtoehdot eivät onneksi ole jämähtäminen 70-lukulaiseen beigenväriseen kokolattiamattokauhistukseen tai tehdasmainen kiiltävänvalkoinen avokonttorihalli, jossa työntekijät sullotaan hälyiseen ja kaikuvaan laatikkoon kuin tuotantoeläimet konsanaan. Joten pelko pois!

Turvallinen, terveellinen ja tarkoituksenmukainen työtila on jo työturvallisuuslain perusedellytys, mutta hyvällä suunnittelulla saadaan paljon lisähyötyjä. Joskus pienempikin päivitys auttaa piristämään toimiston ilmettä, eikä tarvita kuukausia kestäviä remonttiprojekteja. Päästetäänpä asiantuntija ääneen:


Tutustu muihin artikkeleihin

Katso kaikki artikkelit

FAIR FACTORY OY

Hitsaajankatu 4 A, 5. Krs
00810 Helsinki
Puh. +358 40 831 1111

Laskutustiedot

Verkkolaskuosoite: 003720858119
Operaattori: Maventa
Välittäjän Tunnus: 003721291126

Copyright © 2024 Fair Factory Oy