Rouheaa luksusta

400
Projektia vuodessa
3,7 M€
Liikevaihto vuonna 2023
2400 m2
Toimisto- ja tuotantotilaa

Tapahtumien ollessa tauolla olemme saaneet keskittyä tilasuunnitteluprojekteihin: myymälöihin, ravintoloihin ja toimitiloihin. Ja se on kyllä ollut paitsi hauskaa niin myös tuloksekasta: erilaisia myyviä ja inspiroivia ympäristöjä on syntynyt ympäri Suomea.

Yksi näistä projekteista on ollut Blaa-tuotemerkin myymälöiden ja pop-upien kehittäminen ja yhtenäistäminen. Saimme luoda koko bränditilailmeen alusta asti! Samaa myymäläilmettä tullaan pian hyödyntämään myös messuosastoilla (ihanaa päästä taas kohtaamaan ihmisiä livenä, eikö?)
Blaa on kotimainen naisten ja lapsien trikoovaatteisiin keskittynyt vaatemerkki. Näihin vastuullisesti tuotettuihin, hauskoihin ja värikkäisiin vaatteisiin pääsee nyt tutustumaan verkon lisäksi mm. uudessa Ison Omenan myymälässä Espoossa. Tämä myymälä on konseptin ensimmäinen jalkautus, luonnollisesti myös meidän omaa tuotantoamme.

Kun brändin arvoja ovat vastuullisuus, eettisyys, hauskuus ja kestävyys myös myymälän haluttiin ilmentävän näitä arvoja. Ilmeessä yhdisteltiin industrial -henkistä rouheutta (aaltopeltiä, osb-levyä) ja ihanaa arjen luksusta tuomalla mukaan ripaus kultaa. Pehmeää tunnelmaa, josta raikkaat designit nousevat esiin, luotiin pehmeillä Tikkurilan sävyillä K479 ja X460.

Eikä näytäkin houkuttelevalle? Olisikohan teidän toimitiloissanne, showroomissa tai myymälässä aika tehdä uudistuksia? Ota rohkeasti yhteyttä, niin luodaan teillekin jotain uutta ja virkistävää!


Tutustu muihin artikkeleihin

Katso kaikki artikkelit

FAIR FACTORY OY

Hitsaajankatu 4 A, 5. Krs
00810 Helsinki
Puh. +358 40 831 1111

Laskutustiedot

Verkkolaskuosoite: 003720858119
Operaattori: Maventa
Välittäjän Tunnus: 003721291126

Copyright © 2024 Fair Factory Oy