Nyt rakennetaan eikä meinata! - Fair Factory

Nyt rakennetaan eikä meinata!

Tänään alkaa messurakentajien kiireisin kuukausi! Uskomatonta kyllä, vuoden pimeimpänä ja masentavimpana pidettyyn kuukauteen mahtuu myös ylivoimaisesti eniten suuria messuja ja tapahtumia. Muun muassa kotimaisista tapahtumista marraskuulle ajoittuvat Slush, Game Expo, GoExpo, Hammaslääkäripäivät, Farmasian Päivät, Teknologia, Sijoitus Invest, Apuväline, Venexpo, Jyväskylän Kirja, Ruoka & Viini, lukematon määrä yritysten pikkujoulu- ja joulujuhlia, markkinointi- ja promokiertueita sekä talviurheilukauden avaus – noin muutamia mainitakseni. Mikä ilahduttavaa, pääsemme olemaan mukana monenmoisessa suunnittelu- ja rakennuspuuhassa, eikä ajan voi sanoa käyvän pitkäksi lähiviikkojen aikana.

Moni tapahtumapaikkaa marraskuulle etsivä on joutunut kohtaamaan eioota, vaikka olisi aloittanut paikanmetsästyksen hyvissä ajoin. Kaikki isot tapahtumapaikat myös pääkaupunkiseudun ulkopuolella pullistelevat vuoroin rakentajia, kävijöitä, purkajia, siivoojia ja ties mitä sakkia usein aamuyön hämäristä myöhäiseen iltaan, välillä kellon ympärikin.

 

Vaikka tänään aurinko näyttäytyy, on usein ikkunasta ulos katsoessa helppo ymmärtää, että kuiva ja hyvinvalaistu sisätila houkuttaa märkää, kylmää ja pimeää ulkotilaa enemmän ja ovathan messut ja tapahtumat loistava mahdollisuus viettää aikaa perheen ja ystävien kanssa silloin, kun sää ei suosi. Ammattimessuilla verkostoituminen, kollegoiden ja asiakkaiden tapaaminen on myös tärkeä osa tapahtumaa. Eli ehkä marraskuu messukauden huipentumana ei olekaan niin kaukaa haettua ?

Kunhan loppuvuoden messukiireet tästä helpottavat, mekin hengähdämme hetken glögimukin ja kynttilänvalon ääressä. Jos kaipaat muutakin lämmikettä, niin käy tykkäämässä sivustamme Facebookissa ja osallistu ihananpehmeän ja lämpimän tähtihuovan arvontaan. Nyt on nimittäin sellainen tilanne, että Facebook-sivumme on aivan 1000 tykkääjän kynnyksellä, ja kun siihen päästään niin arvotaan 2 kpl tähtihuopia kaikkien tykkääjien kesken. Jos et vielä klikannut peukkua Facebookissa, niin nyt jos koskaan kannattaa niin tehdä!

Marraskuisin terkuin

Tuulia Fair Factorylta

One thought on “Nyt rakennetaan eikä meinata!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Fair factory logo

Ota yhteyttä

Suomen Vahvimmat logo

Copyright © 2023 Fair Factory Oy

kysy meiltä »