Iloista joulunodotusta! - Fair Factory

Iloista joulunodotusta!

Täällä Etelä-Suomessa ei ihan jouluiset maisemat vielä meitä helli, mutta ensi viikolla se joulu kelistä huolimatta tulee. Pimeyden keskellä ilahduttavinta on tietysti myös päivien piteneminen! ? Ennen joululomille kirmaamista kannattaa laittaa vielä alkuvuoden virtuaalitapahtumat kuntoon – meilläkin on nimittäin jotain uutta tarjolla:

Huomasitko jo, että meille on valmistumassa uusi 64 m2 studio, joka on täysin muokattavissa pieniin ja suuriin online-tapahtumiin? Studio Factoryn ovet aukeavat vuodenvaihteen jälkeen Helsingin Roihupellossa, mutta varauksia otamme vastaan jo nyt.

 

Meiltä saat lavasteista ja tekniikasta lähtien kaiken tarvittavan verkkotilaisuuksien, etäkoulutuspäivien tai vaikka virtuaalisten virkistyspäivien toteuttamiseen – voit myös vuokrata meiltä pelkän tilan käyttöösi. Studiomme mahdollistaa suurtenkin koneiden ja laitteiden ajamisen suoraan nosto-ovista sisään estradin puolelle.

 

 

Tilaa hallissamme on kokonaisuudessaan 1500 m2, joten tapahtumaturvallisuuden toteutuminen runsaine turvaväleineen on meillä helppoa. Studiossamme on valmiina kolme yhdeksän metrin trussilinjaa, joihin voidaan kiinnittää turvallisesti paljon erilaista tekniikkaa, täysin tilaisuuden tarpeiden mukaan. Valaistus- ja kameratekniikan sekä erilaiset näyttöseinät saat meiltä, tai voit halutessasi tuoda oman tekniikan tapahtumaasi.

 

 

 

Meiltä saat näyttäviä virtuaalitapahtumia monipuolisella sisällöntuotannolla sekä nyt myös monenlaisiin tarpeisiin muokattavaa studiotilaa. Alkuvuoden suositut päivät varataan nyt, joten toimi ripeästi ja varaa tila tapahtumaasi jo nyt! ?

 

Jouluisin terveisin

Tuulia Event Factorylta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Fair factory logo

Ota yhteyttä

Suomen Vahvimmat logo

Copyright © 2023 Fair Factory Oy

kysy meiltä »