Virtuaalistudio Studio Factory verkkotapahtumatuotantoon - Fair Factory

Virtuaalistudio Studio Factory

Virtuaalistudio

Studio Factory tarjoaa puitteet virtuaalitapahtumalle

60m2 studiomme sijaitsee Helsingin Roihupellossa. Meillä toteutat sujuvasti niin suuret kuin pienetkin verkkotapahtumat sekä tv- ja mainostuotannot. Studio sijaitsee katutasossa, ja suuresta nosto-ovesta voit ajaa sisälle vaikka auton. Tilan käyttökorkeus on 5 metriä, joten isojenkin laitteiden kuvaaminen ja esittely onnistuu meillä erinomaisesti. Trukki- ja nosturipalvelumme on myös aina käytössä tuotantoaikana. Vaikka studiomme on iso, niin meille koolla ei ole väliä. Toivotamme kaikenkokoiset tapahtumat ja kuvaukset tervetulleeksi suurella sydämellä!

Tapahtumaturvallisuuden toteutuminen turvaväleineen on ilmavissa tiloissamme helppoa.

Ota yhteyttä ja kysy lisää »

Näin järjestät mieleenpainuvan tapahtuman

Vinkkejä virtuaalisen tapahtuman järjestämiseksi

Verkkoympäristö luo paljon uusia mahdollisuuksia tapahtumiin, mutta samalla toteutus verkossa asettaa järjestäjän uusien kysymysten eteen. Miten siis onnistua? Olemme poimineet tähän mielestämme tärkeimmät asiat, joista onnistunut verkossa toteutettu tapahtuma koostuu.

 

Virtuaalistudio tarjoaa tilat verkkotapahtumien toteuttamiseenVirtuaalistudiostamme löytyy kaikki tarvittava verkkotapahtumien toteuttamiseen

 • 60m2 ja 5m korkeutta, mahdollisuus ajaa sisään vaikka auto
 • hyvä sijainti Helsingin Roihupellossa, runsaasti pysäköintitilaa
 • kattavat palvelut tarpeen mukaan
 • kuva-, ääni- ja valotekniikka
 • lavasteet ja kalusteet
 • tapahtumatuotanto ja -suunnittelu
 • striimauspalvelut
 • oheispalvelut, kuten maskeeraus, kampaus, catering…

Lavasteet & erikoiskalusteet

Studion yhteydessä toimiva lavastepalvelumme rakentaa ratkaisut kaikkiin tarpeisiin. Varastostamme löytyy laaja valikoima kalusteita ja sisustustarvikkeita, näyttöjä, valaisimia sekä seinä- ja lattiamateriaaleja.

Suunnittelupalvelumme auttaa sinua löytämään parhaat ratkaisut kuvauksesi toteuttamiseen. Kokenut rakennustiimimme asentaa haastavimpiakin lavasterakenteita joustavalla aikataululla ja kustannustehokkaasti. Halutessasi teemme puolestasi kaiken aina ideoinnista ja suunnittelusta valmiin lavastuksen toteutukseen.

Studion Kalusteet

Studiotilan voi kalustaa monella tavalla. Tarvitsetpa sitten tuoliryhmiä, sohvia, pöytiä tai juuri sinun tarpeeseesi räätälöityjä erikoiskalusteita – Studio Factoryssa se onnistuu!

virtuaalistudion kalustusta

FACTORY BACKSTAGE

Tapahtuman aikana käytössäsi on esiintyjille ja henkilökunnalle viihtyisä, hyvin varusteltu backstage jossa voi valmistua esiintymiseen tai työskennellä.

Backstagelta löytyy mm.

 • Jääkaappi
 • Kahvinkeittomahdollisuus
 • Mikroaaltouuni
 • Wifi

 

virtuaalistudion valotekniikkaa

Pukeutuminen & meikkaus

Studiomme pukuhuoneesta löytyy erilliset peilillä varustellut tilat vaatteiden vaihtoon, ja samalla saat viimeisteltyä esiintymismeikin ja kampauksen. Tarvittaessa voit varata kauttamme myös hiusmuotoilijoita ja maskeeraajia.

Tapahtumatekniikka studiolla

Studiossamme on trussilinjoihin kiinteästi asennettu valokalusto. Voit vapaasti tuoda studioomme oman kuvaskaluston tai antaa meidän rakentaa sinulle tarpeesi mukainen kamera- ja äänitekniikka. Kattavat teknikko-, asennus- ja rakennuspalvelut ovat halutessasi käytössä koko tapahtuman ajan.

 

Virtuaalistudio
Fair factory logo

Instagram Linkedin

Suomen Vahvimmat logo

Copyright © 2021 Fair Factory Oy

kysy meiltä »