Webinaarit - Fair Factory

Webinaarit

Mitä webinaarilla tarkoitetaan? Webinaari on tapahtuma, johon sekä yleisö että esiintyjät liittyvät omalta päätelaitteeltaan sijainnista riippumatta seuraamaan reaaliaikaisesti tapahtuvaa suoratoistoa eli striimausta. Usein webinaarista tehdään myös tallenne myöhempää katselua varten tai kirjallinen yhteenveto sisällöstä, joka toimii muistin tukena esimerkiksi koulutustilanteessa.

 

Näin järjestät mieleenpainuvan tapahtuman

Vinkkejä virtuaalisen tapahtuman järjestämiseksi

Verkkoympäristö luo paljon uusia mahdollisuuksia tapahtumiin, mutta samalla toteutus verkossa asettaa järjestäjän uusien kysymysten eteen. Miten siis onnistua? Olemme poimineet tähän mielestämme tärkeimmät asiat, joista onnistunut verkossa toteutettu tapahtuma koostuu.

Webinaarin järjestäminen on nopeaa ja helppoa

Webinaarit eivät yleensä ole laadultaan televisio-ohjelmien kaltaisia, ja ne voidaan toteuttaa helposti ja kustannustehokkaasti vaikkapa yhden kameran tekniikalla. Äänentoistoa varten on hyvä varata vastaanottopäässä kuulokkeet tai kaiuttimet, mutta videokameraa tai mikrofonia ei peruswebinaarin seuraamiseen tarvita. Webinaari on toimiva tapa tuottaa tietoa jakava tapahtuma nopeasti ja kevyesti.

Teknisesti webinaarit toteutetaan yleensä joko nettipohjaisina tai alustaohjelman kautta. Olemme huomanneet, että nettipohjainen ratkaisu, joka ei vaadi esimerkiksi ohjelmiston lataamista ja asentamista, on yleensä käyttäjäystävällisin tapa toteuttaa webinaari.

 

 

Suunnittele webinaarin sisältö huolellisesti

Webinaarin suunnittelu kannattaa aloittaa sisällöstä ja samoilla kysymyksillä kuin mikä tahansa tapahtuma: mitä halutaan kertoa ja kenelle. Kaikkea suunniteltua sisältöä on syytä peilata näihin kysymyksiin. Kuten kaikki verkkotapahtumat myös webinaari vaatii tiivistä rakennetta osallistujien mielenkiinnon ylläpitämiseksi.

Autamme sinua löytämään oikeat työkalut ja alustat, kun haluat järjestää nykyisille ja tuleville asiakkaillesi vaikkapa koulutusta, infotilaisuuksia, markkinointia, lanseerauksia tai myyntiä koskevia webinaareja. Oli tapahtumasi pieni tai suuri, tuottajamme vastaavat mielellään kysymyksiisi ja ovat käytettävissäsi kaikissa asioissa.

Pyydä tarjous » Tutustu referensseihimme »

Fair factory logo

Instagram Linkedin

Suomen Vahvimmat logo

Copyright © 2021 Fair Factory Oy

kysy meiltä »