Virtuaalitapahtumat - Fair Factory

Virtuaalitapahtumat

Virtuaalitapahtuma mahdollistaa tapahtuman aktiivisen kokemisen

Virtuaalitapahtumissa yleisö on tapahtumassa mukana etänä ja pääsee myös jollain tavalla osallistumaan aktiivisesti – esimerkiksi chatin tai vaikkapa kuvan kautta livelähetykseen. Osallistaminen ei kuitenkaan jää pelkästään chatin varaan, vaan osanottajille voidaan tarjota keskusteluhuoneita, virtuaaliympäristöjä ja videoyhteyksiä jopa keskenään. Verkostoituminen on yksi tärkeimmistä hyödyistä, joita ammattitapahtumissa haetaan. Pelillisyyttä ja erilaisia sovelluksia palkintoineen voidaan myös hyödyntää kävijöiden aktivoinnissa, esimerkiksi eniten aktiivisuuspisteitä keränneitä tapahtumakävijöitä voidaan palkita erilaisin keinoin.

 

Näin järjestät mieleenpainuvan tapahtuman

Vinkkejä virtuaalisen tapahtuman järjestämiseksi

Verkkoympäristö luo paljon uusia mahdollisuuksia tapahtumiin, mutta samalla toteutus verkossa asettaa järjestäjän uusien kysymysten eteen. Miten siis onnistua? Olemme poimineet tähän mielestämme tärkeimmät asiat, joista onnistunut verkossa toteutettu tapahtuma koostuu.

Fair Factory mukana luomassa onnistunutta virtuaalitapahtumaa

Osaava henkilöstömme tietää millaisista elementeistä laadukas virtuaalitapahtuma koostuu ja mietimme aina kanssasi yhdessä ohjelmasi tavoitteet ennen suunnitteluprosessin aloittamista. Onko tapahtuman päätarkoituksena opettaa, markkinoida vai kenties myydä? Onko tavoitteena saada mahdollisimman paljon osallistujia ja herättää kiinnostusta? Tavoitteet ovat aina yksilöllisiä ja tapahtumatuotannon punainen lanka onkin pidettävä mielessä koko suunnitteluprosessin ajan.

Järjestämme virtuaalitapahtumaasi laadukkaan sisällön, juontajan, moderaattorin ja muut esiintyjät sekä videoalan ammattilaiset kamera- ja striimausyksikköineen. Toimimme apunasi kaikissa suoratoistotilaisuuttasi koskevissa asioissa! Maantieteelliset rajat eivät myöskään aseta esteitä kansainvälisten huippuesiintyjien mukaan saamiseksi virtuaaliseen lähetykseesi – esiintyjiltä voidaan tilata vaikkapa etukäteistaltiointeja esityksistään.

 

Elävöitä tapahtumaa virtuaalisella 3D-maailmalla

Tapahtumalle on myös mahdollista luoda kokonaan oma virtuaalinen maailma. Tämä voidaan tehdä lavastetussa studiossa tai virtuaalisessa 3D-maailmassa, jossa osallistujat liikkuvat mallinnetuissa tiloissa avatar –hahmoina ja keskustelevat omalla äänellään mikrofonin kautta. Tilassa liikkumisen vaikutelma korostuu siten että lähellä olevien hahmojen ääni kuuluu selkeämpänä kuin kauempana olevien 3D-hahmojen – tilat voidaan mallintaa käytännössä ihan millaisiksi vain. Tiloissa voi esittää videoita, kuvia sekä pdf -tiedostoja.

Designerimme loihtivat tarvittaessa myös 360˚ teknologiaan perustuvia tuotekatalogeja verkkosivuillesi. Tämä tarjoaa huikean näkökulman esimerkiksi toteuttaa uudentyyppisiä showroom-ratkaisuja, jossa katsoja on itse sisällä esittelytilassa.

Fair factory logo

Instagram Linkedin

Suomen Vahvimmat logo

Copyright © 2021 Fair Factory Oy

kysy meiltä »