Hybriditapahtumat - Fair Factory

Hybriditapahtumat

Hybriditapahtuma on tullut jäädäkseen

Hybriditapahtumassa tapahtuu samanaikaisesti sekä livenä että verkossa. Tapahtumatyyppinä se tavoittaa globaalisti osallistujia täysin eri skaalalla kuin aiemmin. Tapahtumat voivat myös koostua useammasta satelliitti- eli rinnakkaistapahtumasta: tällöin esimerkiksi eri paikkakunnilla olevat fyysiset tapahtumat voivat olla yhteydessä toisiinsa kuvan välityksellä. Myös online-tapahtumat vaikkapa eri maissa sijaitsevista studioista voidaan liittää etäyhteydellä toisiinsa yhdeksi sujuvaksi kokonaisuudeksi.

Hybriditapahtumien ennustetaan olevan myös tulevaisuuden tapahtumatyyppi. Vaikka hybriditapahtumia on tehty ennenkin, ovat niissä verkon yli seuraajat jääneet vain katsojan tai kuulijan rooliin. Onnistuneessa hybriditapahtumassa elämys ja aktiivinen osallistuminen on tasa-arvoista osallistujan sijainnista riippumatta.  Voimme rakentaa sinulle upeasti jäsennellyn, oman näköisesi hybriditapahtuman, johon saamme rakennettua visuaalisesti ja teknisesti huikeita kokonaisuuksia.

Ota yhteyttä ja kysy lisää »

Näin järjestät mieleenpainuvan tapahtuman

Vinkkejä virtuaalisen tapahtuman järjestämiseksi

Verkkoympäristö luo paljon uusia mahdollisuuksia tapahtumiin, mutta samalla toteutus verkossa asettaa järjestäjän uusien kysymysten eteen. Miten siis onnistua? Olemme poimineet tähän mielestämme tärkeimmät asiat, joista onnistunut verkossa toteutettu tapahtuma koostuu.

Elävöitä hybriditapahtumaasi yhdistelemällä erilaisia mediaelementtejä

Ohjelma voi sisältää TV-tuotantomaisia videoita, haastatteluja, useamman henkilön paneelikeskusteluja, musiikkiesityksiä sekä muita artisteja. Voimme järjestää esiintyjiksi julkisuudesta tuttuja tähtiä ja omien alojensa huippuasiantuntijoita. Ammattitaitoiset juontajat ja moderaattorit voivat kerätä yleisöstä kysymyksiä ja niihin voidaan vastata lähetyksen aikana. Myös erityyppiset äänestykset ja kyselyt osallistuttavat katsojaa lähetykseen.

 

 

Uutena mahdollisuutena nähdään podcast-tyyppiset, pelkkään kuuntelemiseen perustuvat lähetykset. Kuunteleminen aktivoi eri osia aivoissa kuin videon seuraaminen. Tässä onkin mahdollisuus kokeilla hieman erilaista tapahtumatoteutusta: osanottajien on helppo seurata ohjelmaa vaikka kävelylenkillä kun pelkkä kuuntelu riittää. Ohjelma voi toimia radio-ohjelman tapaan, ja siihen voi lähettää viestejä tai vaikka soittaa puhelimella. Tällainen ohjelma tarjoaa aivan uudenlaisen näkökulman virtuaaliseen tapahtumaan.

 

Fair Factory toteuttaa yrityksesi näköisen hybriditapahtuman

Vain mielikuvitus asettaa rajat tapahtumasi toteutukselle. Asiakkaat pääsevät täysin brändisi mukaisesti suunniteltuun tilaan, ja lavaste- & kalustepalvelustamme löydät monipuolisia design-kalusteklassikkoja tapahtumaasi. Tapahtumamuotoilutiimimme yhdistää suunnitelmissaan luovuuden ja kaupallisuuden kokonaisuudeksi, joka tukee hybriditapahtumasi tavoitteita parhaalla mahdollisella tavalla. Tuotantotiloissamme Helsingin Roihupellossa toteutamme tapahtumarakenteet ja -kalusteet sekä hoidamme tapahtuman logistiikan, rakennuksen ja purun.

Pyydä tarjous » Tutustu referensseihimme »

Fair factory logo

Instagram Linkedin

Suomen Vahvimmat logo

Copyright © 2021 Fair Factory Oy

kysy meiltä »