Verkkotapahtumat - Fair Factory

Verkkotapahtumat

Perinteisten kasvotusten tapahtuvien kohtaamisten ohella suunnittelemme ja tuotamme tapahtumia myös verkkoympäristössä. Verkossa toteutetut online-tapahtumat ovatkin viime aikoina korvanneet perinteisiä kasvokkain tapaamisia, ja ne ovat poikkeuksellisina aikoina turvallinen vaihtoehto suurten ihmismassojen keräämiselle samaan tapahtumaan.

Suunnitteletko yrityksesi kesäjuhlia tai pitäisikö myyntitapahtumasi viedä verkkoon? Suunnittelemme ja toteutamme kaikenlaisia verkko- ja hybriditapahtumia. Varaa Teams-palaveri kanssamme tai tule tutustumaan studioomme Studio Factoryyn Helsingin Roihupellossa!

Ota yhteyttä »

 

Näin järjestät mieleenpainuvan tapahtuman

Vinkkejä virtuaalisen tapahtuman järjestämiseksi

Verkkoympäristö luo paljon uusia mahdollisuuksia tapahtumiin, mutta samalla toteutus verkossa asettaa järjestäjän uusien kysymysten eteen. Miten siis onnistua? Olemme poimineet tähän mielestämme tärkeimmät asiat, joista onnistunut verkossa toteutettu tapahtuma koostuu.

Verkkotapahtuman peruspilarit

Verkkotapahtuma eroaa livetapahtumasta toteuttamiskanavan kautta, mutta onnistuneen tapahtuman lähtökohdat ovat samat: ensin määritellään mikä on tapahtuman tavoite ja kenelle se on suunnattu. Kun tiedämme mitä vaikutusta haemme ja ketä viestin tulisi tavoittaa pystymme luomaan tapahtumalle muodon ja sisällön, joka kiinnostaa yleisöä ja tukee tapahtuman tavoitetta.

Verkkotapahtumien suurin haaste perinteiseen fyysiseen tapahtumaan verrattuna on saada osallistujien mielenkiinto säilymään koko tapahtuman ajan. Kiinnostava, kohderyhmälle suunnattu sisältö on tärkeää, mutta myös tapahtuman pituuteen kannattaa kiinnittää huomiota, sillä tutkimusten mukaan puolitoista tuntia on jo pitkä kesto! Online-tapahtumassa tiivistäminen on tärkeää. Jos kaikki asia ei mahdu yhteen tapahtumaan on parempi tehdä tapahtumasarja kuin puuduttaa yleisö ruutumaratonilla.

Tapahtumapaikka ja -tekniikka ovat tärkeitä perusasioita myös verkkotapahtumassa. Studion voi vuokrata tai se voidaan rakentaa yritykseen omin tiloihin – tai melkein minne tahansa! Oma studiomme – Studio Factory – sijaitsee Helsingin Roihupellossa ja mahdollistaa 5m korkeutensa sekä 60m2 kokonsa ansiosta todella monipuoliset toteutukset. Suuresta nosto-ovesta voi ajaa sisälle vaikka auton tai nostaa trukilla isonkin koneen. Tilaan voi myös rakentaa monilavatoteutuksen, jolloin tapahtumalähetykseen saadaan mielenkiintoista vaihtelua, kun myös studiotausta vaihtuu eri osioiden mukana.

Online-tapahtumassa tunnelmaa luodaan paljon visuaalisuudella fyysisen läsnäolon puuttuessa. Tapahtumailmeellä luodaan tapahtuman identiteetti ja erotutaan muista. Tapahtumailmeen suunnitteluun kannattaa siis panostaa, ja visuaalisen teeman on hyvä kulkea yhtenäisenä läpi tapahtuman kutsusta kiitoksiin. Kokenut design-tiimimme luo uniikkeja ja erottuvia elementtejä tapahtumiin ja hallitsee sekä graafisen että tilasuunnittelun.

Tapahtuman käsikirjoituksessa rakennetaan tapahtuman kulku, ihan minuutilleen. Käsikirjoituksessa suunnittelemme väli-inserttien, siirtymien ja rytmityksen avulla tapahtuman temmon riittävän monipuoliseksi. Esiintyjät ja puheenvuorot porrastetaan niin, että vaihtelua ja kiinnostavuutta riittää alkuminuuteilta loppuun asti!

Tapahtumamuotoilutiimimme auttaa luomaan mielenkiintoisia kokonaisuuksia, löytämään oikeat puhujat ja esiintyjät sekä luomaan aktivoivaa ja räätälöityä aktivointia osallistujille.

Luovuus ja kaupallisuus käsi kädessä

Tapahtumamuotoilutiimimme yhdistää suunnitelmissaan luovuuden ja kaupallisuuden erottuvaksi kokonaisuudeksi, joka tukee tapahtuman tavoitteita parhaalla mahdollisella tavalla. Tuotanto- ja studiotiloissamme Helsingin Roihupellossa toteutamme tapahtumarakenteet ja -kalusteet sekä hoidamme tapahtuman logistiikan, rakennuksen ja purun. Järjestämme tarvittavan tekniikan, kuten valaistuksen ja AV-laitteistot ja käytämme vain luotettavimpia ja hyväksi havaittuja yhteistyökumppaneita etä- ja virtuaalitapahtumien tuotannoissa.

Pyydä tarjous » Tutustu referensseihimme »

Fair factory logo

Instagram Linkedin

Suomen Vahvimmat logo

Copyright © 2021 Fair Factory Oy

kysy meiltä »