Onnistuneen tapahtuman järjestäminen - Event Factory

Tapahtuman järjestäminen

Mieleenpainuvan tapahtuman järjestäminen

Jokainen tapahtuma on erilainen ja merkityksellinen koostaan riippumatta. Haluamme auttaa asiakkaitamme järjestämään mieleenpainuvat ja onnistuneet tilaisuudet, joissa vieraat tuntevat itsensä tärkeiksi ja tervetulleiksi. Tapahtuma on kokemus, joka jättää osallistujalle muistijäljen – varmistamme jokaista yksityiskohtaa myöten onnistuneen lopputuloksen!

Pyydä tarjous » Tutustu referensseihimme »

Näin järjestät mieleenpainuvan tapahtuman

Vinkkejä virtuaalisen tapahtuman järjestämiseksi

Verkkoympäristö luo paljon uusia mahdollisuuksia tapahtumiin, mutta samalla toteutus verkossa asettaa järjestäjän uusien kysymysten eteen. Miten siis onnistua? Olemme poimineet tähän mielestämme tärkeimmät asiat, joista onnistunut verkossa toteutettu tapahtuma koostuu.

Suunnittelu ja selkeät tavoitteet

Onnistunut tapahtuma pohjautuu hyvään suunnitelmaan ja selkeään tavoitteiden asetteluun, siksi näihin kannattaa panostaa.

Tapahtuma voidaan järjestää perinteisesti kasvotusten, etäyhteyksien avulla webinaarina, virtuaalitapahtumana tai näiden välimuotona, hybriditapahtumana. Myös virtuaalitapahtuma voi olla näyttävä ja mieleenpainuva elämys, jossa osanottajamäärää ei tarvitse rajoittaa ja jonka turvallisuus myös poikkeuksellisina aikoina on kiistaton.

Saat meiltä tapahtumastasi 3D-kuvat ja tilausvahvistuksen, joista käy ilmi kaikki tarvittavat yksityiskohdat. Asiantuntijamme auttavat kaikissa tilaisuuden järjestelyitä koskevissa kysymyksissä ja koordinoi kaikki sovitut palvelut. Tutustu lisää tapahtumatuotantoon ja suunnitteluun täällä.

Lue, mitä asioita tapahtuman järjestämisessä pitäisi muistaa artikkelistamme: Tehtävänä tapahtuman järjestäminen

Tapahtuman järjestäjän tulee seurata uusimpia trendejä

Menestyäkseen tapahtuman pitää olla energinen ja joustava, sen pitää vastata osallistujien toiveisiin, tuoda jotain uutta ja erilaista sekä erottua kilpailijoistaan. Järjestettäessä tapahtumaa tulee olla trendeistä selvillä.

Lue katsauksemme vuoden 2020 trendeistä: Tapahtumatrendejä vuodelle 2020 »

 

HP tapahtuma järjestetty vanhassa ylioppilastalossa

Näyttävän tapahtuman järjestäminen

 

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Jos haluat koordinoida tapahtuman pääosin itse, voimme hoitaa pienempiäkin kokonaisuuksia, kuten pelkän teknisen tuotannon tai vain osia siitä. Ole yhteydessä ja selvitetään miten parhaiten voimme olla avuksi!

Pyydä tarjous » Tutustu referensseihimme »

Fair factory logo

Instagram Linkedin

Suomen Vahvimmat logo

Copyright © 2021 Fair Factory Oy

kysy meiltä »