Edrington - Fair Factory

Edrington

Asiakascase: toimitilojen uudistus Edringtonille

Asiakkaamme Edrington päätti muuttaa Kaisaniemessä sijaitsevista toimitiloistaan paremmin tarpeisiinsa räätälöityyn Triplaan ja Fair Factory vastasi uuden tilan suunnittelusta, kalusteiden valmistuksesta sekä asennustöitä. Toimitilaprojekti aloitettiin vuoden 2019 puolella ja saatiin valmiiksi keväällä 2020, sovitun aikataulun mukaisesti.

Miten projekti eteni?

Ennen suunnittelun aloittamista tutustuimme sekä vanhoihin toimitiloihin, että asiakkaan toivomuksiin uudistuksiin liittyen. Uusiin toimitiloihin haluttiin samaa tyyliä ja henkeä kuin Edringtonin New Yorkin toimistossa. Projektiin nimetty suunnittelijamme Minna päätti pitää suunnitelman samoilla linjoilla ja mahdollisimman selkeälinjaisena, jotta tilaan olisi myöhemmin tuotavissa myös vanhoista toimitiloista säästettäviä, hieman erityylisiä toimistokalusteita. Uuteen toimitilaan haluttiin baarikokonaisuus, joka toimisi koulutus- ja maistatustilana, sekä suuri vitriinikaapisto, saman kaltainen kuin Edringtonin New Yorkin toimistossa.

Edrington valmistaa ja maahantuo laadukkaita viskejä, joten sisustuksessa päätettiin toiveiden mukaisesti käyttää runsaasti tammea ja puuaiheita, sekä trendikästä mustaa metallia ja joitakin kuparinvärisiä valaisimia. Kaikki valitut materiaalit ja värit valittiin oikeastikin viskitislaamoista löytyvien astioiden ja materiaalien innoittamina.

Uuteen toimitilaan asennettiin lisäksi Mirror Linen liukuvat tilanjakajaseinät, joilla keittiö saadaan tarvittaessa erotettua muista tiloista. Pienempiä valmistamiamme yksityiskohtia ovat mm. eteiseen sijoitetut tammiset hyllyköt, joihin tuotteita saadaan kauniisti esille. Taustaseinän puunsyykuvat valitsimme asiakkaan ideakuvien perusteella ja laadimme niihin kaikki tarvittavat painoaineistot, myös kaikki puusepäntyö on peräisin omasta tuotannostamme ja taitavien puuseppiemme käsistä.

 

Asiakaskommentti

Olemme erittäin tyytyväisiä uuteen toimistoomme. Halusimme toistaa viskien maailmasta tuttuja teemoja uusissa tiloissa: tammea kalusteissa muistuttamaan tynnyrikypsytyksestä, puun solukkoaiheita tapetissa, kuparisia valaisimia luomaan yhteyttä tislauspannuihin ja niin edelleen. Fair Factoryn suunnitelma, tuotanto ja toteutus lunastivat odotukset ja työn laatu oli korkea ja yksityiskohdat kekseliäitä ja käytännöllisiä: mitään ei tehty turhaan, kaikilla kalusteilla ja asennuksilla on oma funktionsa. Positiivinen yllätys oli se, kalustettuna toimisto tuntui tyhjää tilaa suuremmalta, joten sävyt ja mittasuhteet osuivat kohdalleen.

– Country Manager, Ville Puskala, Edrington

 

”Hauska detalji kruunasi kokonaisuuden: tammikaapin ovien näkymättömät lukot nostivat hymyn huulille. Vähän taikuutta toimistoon!” kertoo Country Manager Ville Puskala Edringtonilta.

 

Fair factory logo

Ota yhteyttä

Suomen Vahvimmat logo

Copyright © 2023 Fair Factory Oy

kysy meiltä »