Tammer-Tukun näyttelytila sai meiltä uuden ilmeen Nekalan Löytöliiterin tiloihin. Suunnitelmat ja rakenteet materiaalivalintoineen hiottiin yhdessä Tammer-Tukun kanssa, lopputuloksena tyylikäs ja harmoninen kokonaisuus. Mustangin tummaksi käsitellyt seinäpaneelit ja vaaleanharmaa lattialaminaatti tuovat tilaan kontrastia, jota tuoteseinäelementtien betonijäljitelmä tasapainottaa. Osaston rakenteet tukevat yhtenäistä pakkausilmettä, vahvistaen tuotemerkin laatumielikuvaa.

Rento-brändin saunatilassa tummat seinät ja spottivalot nostavat tuotteet esiin. Pyörillä liikuteltavat korokkeet ja tuotetasot tuovat keveyttä ja vaihtelevuutta. Isot kuvaseinät mahdollistavat fiiliskuvien käytön ja tv-näytölle saa pyörimään esim. brändivideon tai tuotenostoja.

Maku-osasto rakentui brändin ilmeen mukaisesti ja päävärinä hallitsee dynaaminen musta. 136 m² tilassa ensimmäisenä katse kiinnittyy korkeaan logo-elementtiin, jonka sisältä löytyy tv-näyttö ja tuotesaareke. Osastojen urapaneeliseinät tuovat hienosti esiin piikkitavarat, mutta mahdollistavat myös erilaiset hyllyesillelaitot.

Saumatonta yhteistyötä alusta lähtien: suunnittelu, myynti ja tuotanto. Jatkamme yhteistyötä uusien projektien merkeissä.
- Pirja Manninen / Tammer-Tukku Oy