Kun perustimme Fair Factoryn 10 vuotta sitten halusimme luoda yrityksen, jossa on reilu ja joustava meininki, ja jossa on mukavaa ja palveluhenkistä väkeä töissä. Halusimme rakentaa tuotannon, jonka työn jälki on mahdollisimman laadukasta sekä suunnitteluosaston, jonka ideoissa yhdistyy luovuus ja kaupallisuus parhaalla mahdollisella tavalla.

Meidän päätehtävämme on saada asiakkaamme menestymään, ja palautteesta päätelleen ollaan siinä myös aika hyvin onnistuttu. Joten ota yhteyttä niin katsotaan miten voisimme palvella sinun yritystäsi,

Tommi, Hanna ja Fair Factoryn väki

 • 450
  Projektia vuodessa
 • 3000 m2
  Tuotanto- ja toimistotilaa
 • 4.4 M€
  Liikevaihto vuonna 2017
 • AAA
  Paras luottoluokitus

Projektinhallinta

Hyvä palvelu on valttimme. Me saamme asiat järjestymään! Hoidamme projektisi käytännönläheisellä otteella, joustavasti ja täsmällisesti. Emmekä unohda hyvää fiilistä – silloin on mukavaa tehdä töitä yhdessä.

Suunnittelu

Hyvä suunnittelu on palveluidemme ydin. Meille hyvä suunnittelu on toimivaa, sekä asiakkaan viestiä ja brändia tukevaa.  Inspiroidumme asiakkaidemme tarpeista ja täytämme ne luovalla ja määrätietoisella otteella.

Tuotanto

Laadukas työnjälki on tavaramerkkimme. Vahva käsityö- ja rakennusosaaminen sekä erinomaiset tuotantotilat mahdollistavat haasteellisimpienkin tilojen ja kalusteiden valmistuksen. Huippu tuotantotiimimme varmistaa suunnitelmien onnistumisen jokaista yksityiskohtaa myöten.